Diensten

Met een open houding en de nodige lef maakt Fiscale Arena alle zaken bespreekbaar. Wij bemiddelen in fiscalisten, fiscale opdrachten en concepten. Voorop hierbij staat de volgende stap in de carrière van kandidaten en de geboden uitdagingen door opdrachtgevers.
Fiscale Arena helpt bij de volgende onderdelen:

Werving & Selectie
Bij Werving & Selectie draait het allemaal om het vinden van de juiste kandidaat. Waar ligt iemands kracht? En wat zijn haar of zijn wensen? Dankzij jarenlange ervaring in ‘het veld’ kan Fiscale Arena snel de juiste match maken. Fiscale Arena zorgt voor de alle wervingsactiviteiten. Iets waar zowel kandidaten als opdrachtgevers van profiteren.

Headhunting
Zoekt u die bijzondere alleskunner of juist die specialist(e) met ondernemende kwaliteiten? Wij treden graag met u in overleg waar deze specialist voor uw specifieke wensen aan moet voldoen en ontlasten u volledig bij uw zoektocht.

Interim Management
Zoekt u (tijdelijke) ondersteuning voor een (specifieke) opdracht, neemt u dan contact met ons op.

Coaching
In deze uitdagende tijden is het belangrijk dat u als ondernemer en werk(onder)nemer het beste uit uzelf haalt en in uw kracht zit. Wij ondersteunen u graag om uw doelen te verwezenlijken. Dit geldt zowel voor u als individu, team of organisatie. Wij geloven erin dat u dat moet doen waar u goed in bent en zich daar verder in ontwikkelt. 

© 2020 created by NR Grafisch Ontwerp