Over ons

Over Fiscale Arena

Fiscale Arena verbindt fiscale professionals aan organisaties en andersom. Doordat we iedereen met wie we werken persoonlijk kennen, kunnen wij snel schakelen. Wij kennen zowel onze professionals als onze opdrachtgevers persoonlijk. Hierdoor weten we altijd de juiste match te maken.
Het resultaat? Een uitdaging of opdracht die volledig bij jou als werknemer of interimer past. Voor onze opdrachtgevers en toekomstige werkgevers zorgen wij voor de juiste ondernemende fiscalist(e).  

Visie
Fiscale Arena gelooft erin dat mensen tot bloei komen als ze doen wat ze echt leuk vinden. Iedereen heeft zijn eigen kracht die in de ideale situatie volledig tot zijn recht komt. Deze kracht is belangrijk bij het vinden van een uitdaging die bij je past. Een uitdaging waarin jij volledig tot bloei kunt komen, omdat je optimaal gebruik maakt van je talenten en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Fiscale Arena helpt hierbij.


Foto_FA_JP-1.jpgJeroen Perebooms is jarenlang werkzaam geweest als belastingadviseur, onder andere bij ABAB Accountants, Mazars en Meeuwsen Ten Hoopen. Jaren waarin hij veel ervaring opgedaan heeft met het herstructureren van ondernemingen, dga-advisering, bedrijfsoverdrachten en het opzetten van nieuwe fiscale producten. Toch kriebelde het om als ondernemer aan de slag te gaan en besloot hij zich begin 2014 toe te leggen op het bemiddelen van ondernemende fiscalisten.

Jeroen: “Ik vind het belangrijk dat mensen plezier (blijven) hebben in hun werk. Ze moeten voldoende uitgedaagd worden. Ik wil ambitieuze fiscalisten helpen om een passende uitdaging te vinden waarin ze volledig tot hun recht komen en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Hiervoor ben ik op zoek naar ondernemende professionals en organisaties met een uitdagende werkomgeving. Zodat ik de juiste match kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Iets waar beide partijen hun voordeel mee doen!”

© 2020 created by NR Grafisch Ontwerp